Tapéták

Újra reneszánszukat élik a dekor tapéták, ámde modern kivitelben.

Falaink díszítésére manapság ismét divat a dekor tapéta, amely modern vagy éppen romantikus hangulatával a luxus harmóniáját hozza el otthonába. Absztrakt, design, egyszínű és mintás felületek, geometrikus minták. Fehér szürke,fényes és matt. Mi a különlegs igényeket is kiszolgáljuk! a sokféle tapéta között található: arany, ezüst, üveggyöngyös, flokkolt, csíkos, sőt autólakk technikával készült mintázat - felület. Ma már nem kell, hogy a tapéták Németország valamely óriási méretű lakberendezési láncánál legyenek beszerezve! Nem kell, hogy valaki ROBERTO CAVALLI, DIETER LANGER, GIANFRANCO FERRE, ORLA KIELY, LUIGI COLANI, ARMANI legyen ahhoz, hogy tudja, hogyan nézzen ki a megfelelő darab! Az ARTIS DESIGN úgy gondolja, hogy az ARTE, HARLEQUIN, az ARHITECT PAPER, a SANDERSON, a ZOFFANY az ÉLITIS, EIJJFINGER, CASADECO, CASAMANCE megoldásain túlmenően is van mihez nyúlni, ha tapétáról van szó! Magas minőségű termékekből válogathat, ha nálunk vásárol!

Tapéta galéria   webshop

Tapéta típusok

Papír alapú tapéta


Manapság is ugyanolyan népszerű a papír alapú tapéta. Vannak olyan felületek, anyagok, amelyekre a papír alapú jobb megoládás lehet. A gyerektapéták általánosságban is papírból készülnek mert környezetbarát, nincs egészségkárosító hatása. a papír tapéta nemcsak design terén képes maradandót alkotni, hiszen akár kő - vagy fahatású is lehet, de egyszerűtől a különlegesig.

Vinyl tapéta


Ez a tapéta felületére utal , amely kerülhet papír vagy vlies hordozóra. Népszerűsége érthető, hiszen könnyen kezelhető típusról van szó. Egy nagyon strapabíró felület és tisztántarthatósága miatt közkedvelt. Mivel vízálló vinyl, így aztán a műselyem fedőréteg, mely a kétrétegű papírra kerül, akár le is mosható, károsodás nélkül, könnyen karbantartható.(ilyen a vízálló vinyl padló és a laminált padló felülete, de természetesen más funkciót lát el.)

Vlies tapéta


A mai trend leggyakrabban előforduló tapéta típusa. Nem csak azért, mert könnyen alkalmazható egy festett falfelületre és látványos felületek kerülhetnek rá. A vlies alapú megoldásnál olyan széles szín és mintaválaszték kerülhet elő, mely utánozhatja a szövet hatását. A festhetővlies miatt szinte bármilyen lehet a tapétánk színe. a szín - és mérettartó vlies remek választás lesz tetőtéri helyiségek tapétázására. Természetesen klasszikus tapéta és gyerek tapéta is választható vlies alappal!

Extra felületű tapéta


Textil, flokkolt, gyöngyös, csillámos, parafa, valamint a természetes szálakból készült bambusz, szizál és juta alapanyagúak sorolhatóak ide. A modern enteriőrök különleges kiegészítői. Többféle alapanyagú és sokféle mintázatú tapétát talál itt az érdeklődő, aki egyedi megoldásokat keres.

>

Nehéz az üzletben kiválasztani a megfelelő tapéta mintát és színt?


Üzletünkben számos tapéta márka és megannyi katalógus sorakozik, amelyből mehéz kiválasztani az enteriőrünkbe valót. Ugyanakkor sokszor fejtörést okoz az is, milyen típusú tapétát válasszunk. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott tapéta színében, mintájában, stílusában és hanguatában is igazodjon a tervekhez vagy a meglévő berendezési tárgyainkhoz, bútorainkhoz. Egyedi megoldásokat jelent egy nagy motívum, kép gyerek - ifjusági poszterek képében. Az ilyen extra nagy poszterek között fal nagyságú poszterek és design poszterek is akadnak, ahogy panel és fotótapéta is. Akciós - kedvezményesen megvásárolható tapéták is találhatók kínálatunkban, melyeket a nagyobb gyáraktól egy egyszeri kedvezményes lehetőséggel féláron tud megvásárolni a készlet erejéig.

Akciós tapéta ügyében keresse fel az ARTIS DESIGN -t!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj eseményeinkről és újdonságainkról!

ArtisDesign lakberendezési üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
(XXXLutz-al szemben)

Tel:+36-30/691-2094
Hétfő-Péntek: 10-17
Szombat: 10-14
E-mail:

Üzenet