Szőnyeg

A szőnyeg az egyik legdominánsabb elem a helyiségben, ezért színével, anyagával, mintázatával döntően befolyásolja a szoba hangulatát, stílusát.

Kínálatunkban a legkülönlegesebb szőnyegek közül válogathat, lakása bármely helyiségéről is legyen szó, mi ugyanis magas minőségű termékek elkötelezett hívei vagyunk, modern és klasszikus irányt tekintve egyaránt! Az ARTIS -nál vásárolt darabokkal stílusosan öltöztetheti fel otthonát! Ezek a textilek sokfélék lehetnek: hosszú szálú, fekete,fehér, klasszikus stílusú, modern, mintás stb. Nem csoda, hogy a választási tanácsok jól jönnek a vásárlás előtt, ha egyedi megoldásokat, minőségi szőnyeget keres!


  webshop

Szőnyeg kínálatunkból

 
Kész szőnyeg

A darabszőnyegek / kész szőnyegek a gyártók szerinti méretben érhetőek el, a helyisége geyes funkciót emelhetjük ki vele. A kínálatunkban sokféle
mintázatú gyerek szőnyegek klasszikus szőnyegek, modern szőnyegek, kézi és gépi készítésű szőnyegek is megtalálhatók sokféle méretben!

Egyedi igényű szőnyeg

Lépcsők, feljárók, folyosók egyedi méretű és kialakítású szőnyegei, amelyek egyszerre funkcionálisak és szemet gyönyörködtetőek.

Design formára vágott

Miroo egyedi formára vágott szőnyegei extravagánsak és formálják az enteriört. Amennyiben felvenné velünk a kapcsolatot tekintse meg oldalunkat, látogasson el hozzánk, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj eseményeinkről és újdonságainkról!

ArtisDesign lakberendezési üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
(XXXLutz-al szemben)

Tel:+36-30/691-2094
Hétfő-Péntek: 10-17
Szombat: 10-14
E-mail:

Üzenet