Függönyök

Az otthon attól lesz igazán harmónikus, ha a lakástextil kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk.

Gyönyörű függönyökkel, sötétítőkkel díszített otthon mindenkinek mást és mást jelent. A szerepe is minden helyiségben különböző hangsúlyt is kap és funkciója is más. Ne féljünk használni a színeket, hiszen meleggé, barátságossá, varázsolja otthonunkat. Egy decor függöny alapvetően színes, mintás, struktúrált lehet, ezeknek a széles választékát (is) megtalálhatja az érdeklődő az ARTIS DESIGN - nál - ahogy fényáteresztő függöny (organza, jacqard, voile, természetes hatású, len, gyűrt, fémes) és még megannyi minőségi függöny is nagy szeretettel várja az eziránt érdeklődőket. (Az olcsó függöny, alacsony minőséggel nem az ARTIS - nál fog feltűnni mint szóba jöhető opció, mivel garanciát vállalunk az általunk forgalmazott termékek minőségéért!)

  webshop
>

Nehéz az üzletben kiválasztani a megfelelő függönyanyagot?

Manapság hatalmas a függönykínálat, ám ebből a hatalmas választékból nehéz választani. Vannak olyan lakástextil anyagok, kárpitok, amelyek a boltban nagyon megtetszenek, de az otthonunkban már nem mutatnak ugyanúgy. Nagyon fontos, hogy a kiválasztott függöny színében, mintájában, stílusában és hangulatában is igazodjon a tervekhez vagy a meglévő berendezési tárgyainkhoz, bútorainkhoz.Üzletünkben lehetősége van HELYSZÍNI FELMÉRÉST kérni,
valamint kollégáink segítenek a MEGFELELŐ FÜGGÖNY KIVÁLASZTÁSÁBAN is.

Az otthon attól lesz igazán harmónikus , ha a lakástextil kiválasztására nagy hangsúlyt fektetünk. Legyen az fényáteresztő vagy dekorsál mely keretet ad - díszíti az ablakot, vagy teljes felületen funkcionáló sötétítő függöny. A textíliák kiválasztásával kialakíthatjuk otthonunk stílusát és kellemes hangulatát.

Vásárlás előtt át kell gondolni, hogy mit szeretnénk , mi a célunk a függönnyel.
A jól kiválasztott fényáteresztő a belátást is visszafogja, és esztétikus - legyen az voile vagy texturált felületű, természetes hatású, vagy enyhén csillogó, de lehet minden egyben, mert ez az aktuális választékban igenis elérhető.

Általában a textilekkel csempésszük be a színeket, ezt megtehetjük akár díszpárnával, ágytakaróval, ágysállal, terítővel is dekoranyagból, amelyet természetesen a sötétítőhöz igazítunk, akár mintás, élénkebb színnel . Mivel ezekből az anyagokből óriási a kínálat , nem beszélve arról , hogy milyen csodálatos felületek -anyagok léteznek - gyűrt, hímzett, taft, szatén, selyem, természetes, bársony, bőrhatású - a választás nagyon nehéz segítség nélkül.

  Látogasson el hozzánk , profi csapatunk áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy megvalósuljon álmai otthona! Fedezze fel azt, hogy függönyeink között tulajdonképpen minden kategória képviselteti magát, hogy nálunk mindent meg tud vásárolni, ami a függönyökhöz kapcsolódik: fehér-szürke-színes függöny anyagok, mintás függönyök, függöny kiegészítők, fényáteresztő függönyök, blackoautok, karnisok minőségi kivitelben! Függöny esetében nem biztos, hogy olyan kerűl az Ön szeme elé, amivel elégedett lenne; ekkor azonban keresse fel az ARTIS DESIGN - t, mely bőven több mint egy függönyökkel foglalkozó üzlet! Elhivatottságunk, hogy az Ön otthona harmónikus legyen! Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha nem szeretne semmiről sem lemaradni - például az akciós termékek körét érintően! A szőnyegektől a függönyökig nálunk mindent megtalálhat (díszpárnák, egyedi ágytakarók, asztali futók, design karnisok), akár függöny kiegészítők formájában is, ha a honlapon rákattint a piros bevásárlókocsit ábrázoló gombra!

Szolgáltatásaink

Helyszini felmérés
Tanácsadás, igényfelmérés
Varrodai szolgáltatás
Szállítás és felszerelés

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj eseményeinkről és újdonságainkról!

ArtisDesign lakberendezési üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
(XXXLutz-al szemben)

Tel:+36-30/691-2094
Hétfő-Péntek: 10-17
Szombat: 10-14
E-mail:

Üzenet