Belső árnyékolók

Függönyök helyett vagy akár azt kiegészítve hódítanak a belső árnyékolók.
Nemcsak szépek de praktikusak is egyben.

Az irodai elegancia, az otthon hangulata, a hálószoba meghittsége, egy beltér letisztultsága vagy éppen sokoldalú játékossága. Ezernyi színével és formájával teszi egyedivé az enteriört.

Prémium minőségű árnyékolóinkat egyedi felmérés alapján méretre készítjük.

  Kapcsolat

Belső árnyékolók kínálatunkból


Pliszé és textilárnyékolók

A “Lapliss” fantázianevű, pliszé textil árnyékoló bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Roletta és sávroló

Különleges textileknek köszönhetően felöltözteti otthonát és véd a kíváncsi tekintetek ellen, megóvja berendezési tárgyait a káros UV sugaraktól. A sávroló textil felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymás, szabályozva a fényt.

Szalagfüggöny

Nagy üvegfelületű irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet.

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. Fa és aluminium kiviteleben található a piacon.

ÚJDONSÁG

Firenzei roló

Hullámlapocskák kötik át a textilt


Mediterrán hangulat, elegáns megjelenés otthonának

Új belső árnyékolónkat a festői toszkán vidék kultúrájában és természeti szépségében gazdag tájegysége ihlette. Eleganciája, szépsége stílust termet, életérzést sugall. A Firenzei rolót az egyedi megoldású, párhuzamosan futó, áttetsző anyag teszi különlegessé, melyet fényzáró textillapocskák kötnek össze. Az árnyékoló nyitott állapotban lágyan hullámzó, S- lamellás zsaluzia szerű megjelenést kölcsönöz. Textillapocskáival szabályozhatjuk a kellő fény beáramlását, zárt állapotban teljes fényzárást érhetünk el.

A különleges textilek magas minősége és Itáliát megidéző színvilága (mint a meleg homok színek, szürke, bézs), harmóniát és stílust csempésznek otthonunkba.

Modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt kitűnő választás.

Érdeklődjön üzletünkben, szakképzett kollégáink segítenek a kiválasztásban is!



Szolgáltatásaink

Helyszini felmérés
Tanácsadás, igényfelmérés
Varrodai szolgáltatás
Szállítás és felszerelés

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj eseményeinkről és újdonságainkról!

ArtisDesign lakberendezési üzlet

EXKLUZÍV BEMUTATÓTEREM A KÖRÚTON
1134. Budapest, Róbert Károly krt. 82-84.
(XXXLutz-al szemben)

Tel:+36-30/691-2094
Hétfő-Péntek: 10-17
Szombat: 10-14
E-mail:

Üzenet